Om oss

Gör en enklare väg till ett hälsosamt hem med LinnApp

Ingen tycker om att leva i en smutsig miljö. Medan en liten damm inte skulle döda någon som inte har fått allergier, är det oacceptabelt att leva i en ohälsosam hus. Om du känner att städa ditt eget utrymme skulle ta för mycket av din tid eller energi, van inte blyg för att be om hjälp. LinnApp är här för att göra ditt liv enklare för ett överkomligt pris.

Omständigheter

LinnApp är online-plattform för bokning av professionella städare, lanserar idag en app för iOS och Android.
Aldrig tidigare har det varit så smidigt och enkelt att beställa hemstädning. I tv-soffan, på tunnelbanan hem från jobbet eller i solstolen – med LinnApps nya app är det alltid möjligt att på bara 60 sekunder boka en professionell städare. Användaren skriver in adress, datum, antal rum och eventuella tillvalstjänster. En specialutformad algoritm rekommenderar sedan en passande städare. Så fort bokningen är klar kan kunden spara den direkt i sin smartphones kalender eller vidarebefordra detaljerna till sin sambo.

Boka en städning i 3 enkla steg

Är vi säkra?

Till skillnad från svarta marknadens städare, alla som arbetar med LinnApp har utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister.
Detta är oerhört viktigt eftersom man ska låta en främling i ditt hem, med alla dina värdesaker, husdjur och ännu viktigare, barn inuti. Så att veta allt detta är helt säkert är ovärderlig. Kunderna bad om deras åsikt efter varje städning. Detta säkerställer korrekt kvalitetskontroll som sedan bidrar till att göra en bokning processen mycket snabbare. Bra städare som gör sitt arbete väl bör alltid erkännas, de som inte var lika framgångsrik antingen få en återkoppling för framtiden eller inte anställt. Du behöver inte några pengar med dig när din städare avslutar sitt arbete. All fakturering och betalning sker genom LinnApp , som sedan avgör räkningarna med underleverantörer. Det bidrar till att upprätthålla öppenheten både för kunden och städare.

Bekväm online-Bokning

Försäkrade städare

Säker online-Betalning

Utmärkt kundservice